follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Amenajari exterioare
  home     Constructii imobiliare   Amenajari exterioare

Amenajari exterioare

Obtineti cel mai bun pret pentru amenajari exterioare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
amenajari exterioare brasov (BRASOV)
Compania de constructii straco s.r.l este societate cu capital privat 100%, fondata in anul 2003. beneficiind de o vasta experienta in..
0760 *** ***Click aici!
amenajari exterioare galati (GALATI)
Executam lucrari constructii de orice fel, interior si exterior, termosistem, amenajari interioare, zugraveli, montare parchet, renovari apartamente, reparatii, finisari, sape, la..
0747 *** ***Click aici!
amenajari exterioare ploiesti (PRAHOVA)
Executam orice tip de lucrari de constructii, amenajari interioare si exterioare si mobilier la comanda la preturi exceptionale si calitate maxima!..
0729 *** ***Click aici!
amenajari exterioare iasi (IASI)
Build corp este una din companiile reprezentative pentru domeniul constructiilor in romania. build corp, prin divizia sa din iasi, este principalul..
0232 *** ***Click aici!
amenajari exterioare timisoara (TIMIS)
Sc marco term srl firma de constructii cu sediul in timisoara executam case la rosu si la cheie, finisari interioare /..
0752 *** ***Click aici!
amenajari exterioare bucuresti (BUCURESTI)
Sc decoshineconstruct srl,se ocupa de ridicarea constructiilor civile. obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta..
0726 *** ***Click aici!
amenajari exterioare calarasi (CALARASI)
Sc marram construct srl executa lucrari de amenajari interioare-exterioare gips carton, glet, zugraveli, parchet, sapa, zidarii, tencuieli, gresie, faianta, modele gips..
0730 *** ***Click aici!
amenajari exterioare bucuresti (BUCURESTI)
Va mutumim pentru interesul acordat societatii nostre si va oferim o scurta prezentare generala venim in intampinarea dvs. in scopul de a..
0728 *** ***Click aici!
amenajari exterioare ploiesti (PRAHOVA)
Firma de constructii cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, executa case la rosu/cheie, constructii metalice, finisaje interioare si exterioare,..
0720 *** ***Click aici!
amenajari exterioare sibiu (SIBIU)
Societatea noastra cu un numar de peste 200 de angajati are ca principala activitate constructiile civile si industriale precum si lucrari..
0269 *** ***Click aici!
amenajari exterioare bucuresti (BUCURESTI)
Societate autorizata in:constructii civile si industriale.experienta din anul 2000. construim case la rosu si la cheie. lucrari de rezistenta cu regim..
0340 *** ***Click aici!
amenajari exterioare onesti (BACAU)
Mesterii casei onesti dispecerat de reparatii casnice va pune la dispozitie urmatoarele servicii: instalatii electrice (schimb tablou electronic, prize, intrerupatoare si..
0758 *** ***Click aici!
amenajari exterioare galati (GALATI)
Firma noastra executa servicii de amenajari interioare si exterioare, la preturi avantajoase si de o calitate desxavarsita. incercati serviciile noastre si..
0743 *** ***Click aici!
amenajari exterioare bucuresti (BUCURESTI)
Firma sc lider media construct srl este o firma tanara,cu oameni minunati, gata sa sara in ajutor oricui si oricand.pentru ca..
0734 *** ***Click aici!
amenajari exterioare valcea (VALCEA)
Sc viorex design srl este o societate de constructii infiintata in 2003 care a capatat o experienta vasta in domeniul constructiilor..
0743 *** ***Click aici!
amenajari exterioare cluj (CLUJ)
Firma de proiectare cu experienta proiecteaza in cel mai scurt timp orice tip de constructie. asiguram obtinerea certificatului de urbanism, avizele..
0757 *** ***Click aici!
amenajari exterioare bucuresti (BUCURESTI)
Crisadys design construct s.r.l. este o societate romaneasca recent aparuta pe piata constructiilor din romania, cu manageri tineri, profesionisti, cu personal..
0769 *** ***Click aici!
amenajari exterioare bucuresti (BUCURESTI)
Societatea stelmar comserv srl, infiintata in anul 1997, are ca obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii pentru finisaje interioare si..
0214 *** ***Click aici!
amenajari exterioare bucuresti (BUCURESTI)
Executa lucrari de amenajari interioare si exterioare, lucrari de zidarie si tencuieli, placari cu gips carton, gresie, faianta, instalati electrice,..
0724 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie