follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Amenajari exterioare » Judetul BRAILA
  home     Amenajari exterioare   Judetul BRAILA

Amenajari exterioare Braila

Obtineti cel mai bun pret pentru amenajari exterioare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
amenajari exterioare bucuresti, amenajari exterioare constanta (CONSTANTA, CONSTANTA)
SC PRIMSLEX SRL - oferim servicii de amenajari exterioare / interiore , orice tip de lucrari la inaltime (cu alpinisti utilitari sau schela ) , mansardare blocuri , constructii civile , etc . Suntem o echipa tanara , personalul nostru este calificat si cu o vasta experienta in domeniu pentru a va putea asigura..
0762 *** ***Click aici!
amenajari exterioare, amenajari exterioare braila (Braila, BRAILA)
Suntem grupul de firme bakelite&kutinalpin reprezintand solutia ideala pentru problemele de orice tip a brailenilor, cu o gama larga de servicii( reabilitare termica, curatenie, baby sittering, etc). firma bakelite este prima firma de alpinism utilitar infiintata in braila in anul 2005 sub conducerea domnului serban constantin firma a prins experienta in domeniul alpinismului utilitar si nu numai, de acea in anul 2007 prinde..
0239 *** ***Click aici!
amenajari exterioare braila (Braila, BRAILA)
Firma noastra se ocupa cu arhitectura design interior exterior in 3D a constructiilor civile ,piscine si gradini , executam lucrarile cu cele mai bune materiale...
0752 *** ***Click aici!
amenajari exterioare braila (Braila, BRAILA)
Obiectivul societatii este de a construi case la cheie pe structura metalica 1100 ron /mp, pe structura de beton 1500 ron/mp, fundatii, garduri, amenajari exterioare si interioare etc. obiectul principal al societatii noastre este de a construi case la cheie pe structura metalica - 990 ron/ m patrat, pe structura de beton armat - 1390 ron/ m patrat, acoperisuri, invelit acoperisuri cu tabla..
0743 *** ***Click aici!
amenajari exterioare braila (Braila, BRAILA)
Prima firma de alpinism utilitar de pe raza judetului braila, cu o istorie de realizari impresionate, care isi propune pentru viitor satisfacerea celor mai riguroase exigente venite din partea clientilor si a potentialilor sai colaboratori. deviza noastra: profesionalism, performanta, calitate...
0754 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie